Indhold

Arkiv

Søg i denne oversigt

-
 • 5 regionale netværksmøder om skoleledelse under forandring

  16.03.18

  KL og Skolelederforeningen inviterer forvaltningschefer, skoleledere og andre interesseret til fem regionale netværksmøder om skoleledelse under forandring. Netværksmøderne byder på en række praksiseksempler på ledelsesorganisering og tiltag samt forskellige faglige oplæg om faglig ledelse i folkeskolen.

  Læs mere »

 • Toplederens strategiske kommunikationsdilemmaer anno 2018

  12.03.18

  Temadage

  Forventninger om kort reaktionstid, intranettets forfald og balancen mellem det formelle og uformelle. Det er nogle af de dilemmaer, kommunaldirektør Christian Roslev mener, topledere bør forholde sig til.

  Læs mere »

 • Sådan får topledelsen succes med strategien

  09.03.18

  Den strategi, som topledelsen har udviklet og implementeret, fører sjældent til de ændringer, der ellers var hensigten. Det skyldes ikke nødvendigvis, at strategien er dårlig, eller topledelsen ikke er dygtig nok. Det kan i stedet skyldes, at oversættelsen ikke fungerer. Derfor har Væksthus for Ledelse sammen med forsker Søren Obed Madsen afprøvet og udviklet metoder til at oversætte strategier til praksis.

  Læs mere »

 • Toplederen skal turde give noget af sig selv på sociale medier

  05.03.18

  Temadage

  Kommunaldirektør Kenneth Kristensen mener, at toplederen bør satse på digitalisering, da det er en oplagt mulighed for fx at styrke borgerinddragelsen. Og så råder han toplederen til at give noget af sig selv på de sociale medier.

  Læs mere »

 • Borgernes forventninger stiller krav til toplederens satsning på sociale medier

  21.02.18

  Temadage

  Digital ekspert Benjamin Rud Elberth opfordrer den kommunale topleder til at sikre det rette fundament for kommunens satsning på sociale medier og digitalisering. For hvis kommunerne bruger de sociale medier rigtigt, er der både omdømme, penge og tilfredshed hos borgerne på spil.

  Læs mere »

 • Jesper Højberg: Krav om effektivitet, innovation og dialog kalder på en kommunikerende topleder

  06.02.18

  Temadage

  Høje forventninger til den kommunale service samt borgere, der kræver inddragelse og dialog – og kræver den hurtigt, stiller store krav til den kommunale topleder anno 2018 og til hans kommunikative evner.

  Læs mere »

 • Temadag om strategisk kommunikation for topledere

  11.01.18

  Temadage

  Kommunikation er en vigtig del af ledelsesopgaven for alle landets topledelser. Tilmeld dig KL’s temadag om strategisk kommunikation for kommunale topledere d. 30. april, og bliv klogere på, hvordan kommunikation kan understøtte dig og din kommune i at nå jeres mål.

  Læs mere »

 • KL kvitterer for ny data og viden om ledelse

  22.11.17

  Regeringens Ledelseskommission offentliggjorde onsdag resultaterne af en stor spørgeskemaundersøgelse, der giver vigtig og aktuel viden om, hvordan de offentlige ledere ser på deres lederjob og rammevilkår, og hvad der motiverer dem. KL kvitterer for, at der er blevet lavet en solid undersøgelse og ser frem til at bruge den viden til videre drøftelser og udvikling af ledelse.

  Læs mere »

 • FGU-aftale: Ærgerligt, at regeringen dropper ambition om fuldt kommunalt ejerskab

  13.10.17

  Pressemeddelelse

  "Vi har forpasset muligheden for at lave en endnu bedre uddannelse til en stor gruppe unge, som har alvorligt brug for noget andet, end det de får i dag. Men nu ligger aftalen klar, og vi er klar til at trække i arbejdstøjet og gøre vores for at få opgaven til at lykkes. "

  Læs mere »

 • Kronik: Godt på vej – fra vugge til voksenliv

  13.10.17

  Debatindlæg

  I år har KL spillet ud med en række ambitiøse forslag om en mere sammenhængende indsats for børn og unge. Vi kalder forslagene ”Godt på vej”, fordi en af kommunernes fornemmeste opgaver er at sikre, at vi får alle børn og unge godt på vej i livet, skriver KL i en kronik.

  Læs mere »

Annonce
Annonce

Annonce