Indhold

Kodeks for god ledelse

Nyheder

 • 16.03.18

  5 regionale netværksmøder om skoleledelse under forandring

  KL og Skolelederforeningen inviterer forvaltningschefer, skoleledere og andre interesseret til fem regionale netværksmøder om skoleledelse under forandring. Netværksmøderne byder på en række praksiseksempler på ledelsesorganisering og tiltag samt forskellige faglige oplæg om faglig ledelse i folkeskolen.

 • 12.03.18
  Temadage

  Toplederens strategiske kommunikationsdilemmaer anno 2018

  Forventninger om kort reaktionstid, intranettets forfald og balancen mellem det formelle og uformelle. Det er nogle af de dilemmaer, kommunaldirektør Christian Roslev mener, topledere bør forholde sig til.

 • 09.03.18

  Sådan får topledelsen succes med strategien

  Den strategi, som topledelsen har udviklet og implementeret, fører sjældent til de ændringer, der ellers var hensigten. Det skyldes ikke nødvendigvis, at strategien er dårlig, eller topledelsen ikke er dygtig nok. Det kan i stedet skyldes, at oversættelsen ikke fungerer. Derfor har Væksthus for Ledelse sammen med forsker Søren Obed Madsen afprøvet og udviklet metoder til at oversætte strategier til praksis.

 • 05.03.18
  Temadage

  Toplederen skal turde give noget af sig selv på sociale medier

  Kommunaldirektør Kenneth Kristensen mener, at toplederen bør satse på digitalisering, da det er en oplagt mulighed for fx at styrke borgerinddragelsen. Og så råder han toplederen til at give noget af sig selv på de sociale medier.

 • 21.02.18
  Temadage

  Borgernes forventninger stiller krav til toplederens satsning på sociale medier

  Digital ekspert Benjamin Rud Elberth opfordrer den kommunale topleder til at sikre det rette fundament for kommunens satsning på sociale medier og digitalisering. For hvis kommunerne bruger de sociale medier rigtigt, er der både omdømme, penge og tilfredshed hos borgerne på spil.

Annonce

Annonce
Annonce

Annonce