Indhold

Kommunernes It-Arkitekturråd

Kommunernes It-Arkitekturråd er forankringspunktet for kommunernes fælles it-arkitekturstyring, særligt med vægt på de retningsgivende dele af den fælleskommunale rammearkitektur.

Rådet er et strategisk forum, som består af 7 kommunale chefer samt repræsentanter fra KL og KOMBIT. Rådet mødes fast 4 gange om året. Der er stor åbenhed om rådets arbejde, og dagsordener og referater m.v. fra rådets møder er tilgængelige her på kl.dk.

Kommissorium for Kommunernes It-Arkitekturråd (pr. 5. april 2016).

Nyheder om Kommunernes It-Arkitekturråd

 • Rammearkitekturpuljen 2018: Modtagere udpeget

  Fem kommuner har netop fået besked fra KL om, at de i 2018 modtager støtte til brug af rammearkitekturen i initiativer om så forskellige emner som Økonomi, Organisation, Klassifikation, Brugerportalinitiativet og Leverandøradgang til vedligehold af systemoverblik i KITOS.

 • Machine Learning skal bidrage til overblik over omskiftelig lovgivning og borgerforløb

  Da Kommunernes It-Arkitekturråd mødtes for 24. gang var flere drøftelser præget af emnet Machine Learning. I takt med at teknologien udbredes, bliver muligheden for at anvende de mønster- genkendende algoritmer afprøvet i fælleskommunale projekter. Men der var også andre interessante emner på dagsordenen.

 • Kommunernes it-projektlederuddannelse gør forskellen

  Er du it-projektleder? Savner du konkrete redskaber til at projektlede bedre? Så tag på Kommunernes it-projektlederuddannelse i foråret. Tilmelding er åben nu.

 • Kommunernes It-arkitekturnetværk ser frem til 2018

  Kommunernes It-arkitekturnetværk ser frem til 2018 oven på endnu et udbytterigt år i netværket. Den lokale forankring med lokale møder samt et stærkt fokus på praksisnær videndeling og erfaringsudveksling vil fortsætte. Tilmelding til 2018 er nu åben.

Annonce




Annonce

Annonce